• Reducerea
  • Novato
Christian Art cadouri motivaționale ceramice Scriptura cafea și ceai halbă pentru femei: Domnul este Păstorul meu-Psalmul 23: Inspirational Bible Verse Hot & Cold Beverage Cup, alb și roz Floral, oz

Christian Art cadouri motivaționale ceramice Scriptura cafea și ceai halbă pentru femei: Domnul este Păstorul meu-Psalmul 23:

 
RON 2.33

Disponibilitate
În stoc

Cuvintele reconfortante ale Domnului sunt că cana mea de cafea din ceramică albă de păstor vă va lăsa să vă simțiți iubiți și îngrijiți ori de câte ori o folosiți pentru o băutură răcoritoare. Hristos este păstorul blând care își dă viața pentru oi, iar această umilă cană de cafea oferă o amintire a marelui său sacrificiu. Exteriorul alb moale al cănii ceramice are un cadru verde salvie cu ramă într-o linie de lucru foiled de aur, care este încadrată de flori mici roz și ramuri verzi. Sentimentul este prezentat în litere cursive strânse cu folie de aur, plasate în interiorul cadrului verde. Domnul este păstorul meu, nu-mi lipsește nimic Psalmul 23 : 1 un buchet mic de flori similare înfrumusețează partea din spate a canii. Interiorul și mânerul cănii sunt colorate în același alb lucios ca și exteriorul. Ceramica este materialul ideal pentru Căni, deoarece reglează bine căldura și este ușor de curățat. Folosiți apă caldă cu săpun pentru a menține detaliile foliei de aur în căutarea celui mai bun fundal alb cremos cu medalion verde salvie. Litere din aur. Cană ceramică. Accente dejucate. Design Elegant. Interior alb. Mâner alb. Nu Cuptor cu microunde sau mașină de spălat vase din cauza foliei delicate. Ambalat într-o cutie cadou. Dimensiuni cutie cadou : 4,4 "x 4,5" x 3,5 " (112 x 114 x 89 mm). Capacitate 12 fl. oz. (355 ml).


Parametrii mărfii

Mai bine îți place