• Reducerea
  • Novato
Sunny Health & Fitness gantere din neopren lbs, Set de 2, greutăți de mână pentru exerciții, Anti-alunecare , Anti-rulare, nr. 021-5-pereche

Sunny Health & Fitness gantere din neopren lbs, Set de 2, greutăți de mână pentru exerciții, Anti-alunecare , Anti-rulare, nr.

 
RON 666.65

Disponibilitate
În stoc

Îmbunătățiți antrenamentele de acasă cu un pic de rezistență atunci când utilizați ganterele din neopren Sunny Health and Fitness (nr. 021-5 perechi). Acest set de gantere este o modalitate excelentă de a adăuga o intensitate suplimentară rutinei de antrenament. Utilizați aceste 10 lb. gantere pentru antrenamente aerobice, tonifiere sau exerciții de mers pe jos. Ganterele acoperite cu neopren devin rapid una dintre cele mai populare alegeri în antrenamentele cu gantere. O senzație moale la atingere și culorile atrăgătoare ajută la transformarea acestui articol într-o alegere populară. Acoperirea cu neopren este moale, durabilă și netoxică. Mânerul maleabil de pe această ganteră de greutate îl face ușor de prins chiar și atunci când transpirați. Fontă durabilă : construită din materiale durabile care cresc duritatea și stabilitatea pe măsură ce te antrenezi. Construcția puternică nu se va rupe după antrenamente viguroase. Acoperire antiderapantă din neopren : antrenament Ideal pentru tonifierea și sculptarea brațelor, umerilor, spatelui în timp ce construiți rezistență și îmbunătățiți rata metabolică. Mânerul maleabil de pe ganterele nr. 021-5 perechi îl face ușor de prins. Excelent pentru antrenament : aceste gantere de antrenament sunt excelente pentru antrenamentul de rezistență. Mânerele ușor de prindere vă oferă control pentru buclele bicepului și alte exerciții pentru brațe. Greutăți MULTIPLE : ganterele însorite de sănătate și Fitness vin în mai multe greutăți și culori. Greutățile imprimate clare vă permit să distingeți diferite greutăți de altele. Disponibil în 2 Lbs, 5 Lbs, 8 Lbs și 10lbs. COMPACT și ERGONOMIC : proiectat pentru un control complet în timpul antrenamentului și este suficient de mic și compact pentru antrenamentul de fitness din mers. Perfect pentru antrenamente acasă sau exerciții de mers pe jos.


Parametrii mărfii

Mai bine îți place